Slide background

Integration

IBM Business Partner

Xpages

Xenon54 nv is opgericht in 1994 met hoofdkantoor in Mechelen.

Onze core-business is het ontwikkelen van bedrijfssoftware op maat van de gebruiker voor portal en intranet. De applicaties zijn proces & communicatie-gerelateerd en maken gebruik van persoonsgebonden toegang en beveiliging. Door een sterke integratie met bestaande systemen halen we maximaal rendement en genereren we snel resultaat. We gebruiken de IBM software layer als basis voor onze eigen intern ontwikkelde applicaties en zijn sterk in het realiseren van koppelingen met systemen zoals Oracle, MS- en MySQL en Web Services.

Onze toepassingen zijn door hun unieke opbouw geschikt voor een verscheidenheid van klanten.  We hebben in onze portfolio klanten uit verschillende sectoren zoals de medische sector, bouw, engineering,…  Bedrijven die projectmatig werken en zich flexibel moeten opstellen naar hun werkomgeving kunnen bij ons terecht.  

We hebben een compacte kern van hoog gekwalificeerde en flexibele medewerkers.  Onze technische bekwaamheid omvat SQL, Ajax, XML, LS, IBM Notes & Domino, Xpages, Jquery, Web services en Java.  Voor mobile toepassingen gebruiken we IBM MobileFirst en Mobile Jquery.

Xenon54 wordt al jaren gesterkt door de certificatie als IBM Business Partner.  Ook de samenwerking met gerenomeerde zoals citrix, symantec,  en cvision helpen onze toepassingen naar een hoger niveau.

Door de slimme mix van technologie en onze jarenlange ervaring zijn we in staat om heel performant maatsoftware te ontwikkelen die kost-efficiënt is en onze klanten in staat stelt snel in te spelen op de noden van de veranderende wereld waarin ze zich bevinden.